Blog

2022'nin Kar Püskürtme Makineleri için En İyi Yapışmaz Sprey - Bob Vila

Timothy Dale tarafından |23 Ara 2022 07:00'de güncellendi

Bu sayfada bulunan ürünlerden gelir elde edebilir ve ortaklık programlarına katılabiliriz. Mobilya için Püskürtme Makinesi

2022'nin Kar Püskürtme Makineleri için En İyi Yapışmaz Sprey - Bob Vila

Kar püskürtücüler, sırtları ve omuzları kürekle kürekle çekme zahmetinden kurtararak yoğun karda hafif işler yapar.Bununla birlikte, yüksek nem içeriğine sahip kar, kar püskürtme oluğunun iç kısımlarına yapışan yoğun kümeler oluşturabilir.Kar püskürtme makinesine daha fazla kar çekildiğinde, oluğun içinden itilmek yerine sıkışmış kümeye yapışarak bir tıkanıklık oluşturur.

Yapışmaz sprey, karın metal oluğa yapışmasını önlemek için bir yağlayıcı görevi görür.Kar püskürtücüler için en iyi yapışmaz spreyler ayrıca suya dayanıklı bir bariyer oluşturur ve hatta pası önleyebilir, korozyona ve UV ışınlarına karşı koyabilir ve parlak bir parlaklık bırakabilir.Yapışmaz sprey satın alırken aranacak diğer önemli özellikler hakkında bilgi edinmek için okumaya devam edin ve bu listedeki en iyi seçimlerden bazılarını göz önünde bulundurun, böylece bir tıkanıklığı gidermeye çalışırken botlarınızın içinde titremekten kurtulursunuz.

Piyasadaki kar püskürtücüler için kullanılan en popüler yapışmaz sprey markalarına baktık ve bunları en iyi öneriler listemize kadar daralttık.Araştırmamız temel olarak, oluşturulan suya dayanıklı ve yağlanmış bariyerin etkinliğinin yanı sıra diğer ev işleri için uygunluğuna odaklandı ve alışveriş yapanlara çok çeşitli uygulamalara yardımcı olmak için evin her yerinde tutacakları çok yönlü ve güvenilir bir sprey sağladı.

Özellikle kar püskürtücü yağlayıcı spreyler olarak, en iyi seçimlerimiz, kar ve buzun kar püskürtücüden hemen kaymasına yardımcı olmak için hava koşullarına dayanıklı yağlanmış bir yüzey üretmek için doğru özelliklere sahipti.Bu, oluk tıkanmalarını önlemeye yardımcı olur ve kullanıcılara daha düzenli bir işlem sağlar.

Kar püskürtücüler için bu üst düzey yapışmaz spreyler, kuruma süresi, işlev, genel etkinlik ve diğer kritik alışveriş faktörlerine göre seçilmiştir.

Kar püskürtme oluğuna DuPont'un yapışmaz spreyini uygulamak, olukta kar birikmesine ve tıkanmaya neden olabilecek kayma sürtünmesini azaltmaya yardımcı olur.Bu sprey yağlayıcı, metal yüzeylere yapışmak için reçine bağlı bir formül ve yüzde 100 kuru film Teflon kullanır, bu da neredeyse anında kurumasını ve oluk içinde koruyucu bir kaplama oluşturmasını sağlar.

DuPont'un Teflon kaplaması, koruduğu kar püskürtme kanalının ve diğer metal aletlerin ömrünü uzatır.Sprey kire, suya, kara, buza ve bazı kimyasallara karşı dayanıklı bir kalkan oluşturur.-100 derece Fahrenhayt ile 480 derece Fahrenhayt arasındaki sıcaklıklarda kullanılabilir ve 4 haftaya kadar etkili kalır.10 onsluk bir kutuda geliyor.

DuPont yapışmaz kuru film spreyi Amazon, Ace Hardware veya Walmart'tan edinin.

Liquid Wrench'in silikon spreyi çok kaygan bir kayganlaştırıcıdır.Kar püskürtme oluğunda kullanıldığında tıkanmaları önler ve kar ve buzun oluk boyunca hareketini kolaylaştırmaya yardımcı olur.Sprey 11 onsluk bir kutu içinde gelir ve yalnızca açık, iyi havalandırılan alanlarda kullanılmalıdır çünkü buharları yanıcıdır ve spreyin solunması veya yutulması ölümcül olabilir.

Bu yapışmaz sprey suyu iter ve korozyona ve paslanmaya karşı dayanıklıdır, bu nedenle metal oluk bozulmaya karşı korunur.Ürün ayrıca burguları, çim biçme makinelerini, kar püskürtme makinelerini ve diğer araçları temizlemek veya yağlamak için ahşap, kauçuk, plastik ve vinil üzerinde kullanılabilir.Liquid Wrench birkaç dakika içinde kuruyarak şeffaf bir kaplama oluşturur ve 1 haftaya kadar kalıcıdır.

Liquid Wrench yapışmaz spreyi Amazon, Tractor Supply Co. veya Walmart'tan alın.

DuPont'un Teflon Kar ve Buz İtici spreyi, şirketin kilit yağlayıcısı ile birlikte gelir; bu iki ürün, bir kar püskürtme kanalının tıkanmasını açmaktan donmuş bir kilidin açılmasına kadar çeşitli kış problemlerini çözebilir.Kar ve buz tutmaz, teflon floropolimer ve su, kar ve buzu iten, kar püskürtme makinesi ve diğer kış aletlerinde birikmeyi önlemeye yardımcı olan silikon formülle yapılır.

Sıcak ve kuru bir yerde uygulandığında, bu ekonomik sprey sadece birkaç dakika içinde kurur.Sprey hazır olduğunda, kire ve korozyona dayanıklı şeffaf bir kaplama oluşturur.Bu, yağmur olukları, kar kürekleri, kar küreme makineleri, helezonlar ve hatta kar motosikletleri dahil olmak üzere metal oluğun ve üzerinde kullanıldığı diğer metallerin ömrünü uzatma avantajına sahiptir.

DuPont Teflon yapışmaz spreyi Amazon, Ace Hardware veya Walmart'tan alın.

Dışarıdaki hava koşulları ne kadar kötü olursa olsun, bu ağır hizmet tipi yapışmaz sprey kesinlikle işe yarayacaktır.CRC yağlayıcı, sıcak, kuru, ıslak veya soğuk havalarda devam eder ve ahşap, metal ve kauçuk yüzeyleri korumaya uygun şeffaf bir kaplama oluşturur.Sprey kuruduktan sonra yapışkan kalıntı bırakmaz ancak su, kar ve buza karşı koruma sağlar.

Bu ağır hizmet spreyi kokusuz olmasına rağmen, kapalı bir alanda kullanıldığında solunum problemlerine neden olabileceğinden, iyi havalandırılan bir alanda uygulanmalıdır.Deniz motorları, soğutma sistemleri, tekneler, arabalar, aletler ve hatta olta takımı ve olta takımları dahil olmak üzere her mevsim oyuncakları ve aletleri korumak için yapışmaz spreyi kullanın.

CRC yapışmaz spreyi Amazon'dan veya Walmart'tan alın.

İkili WD-40 Specialist sprey paketi, pek çok kişinin zaten evinde bulundurduğu WD-40 değildir;bunun yerine, bu ürün özellikle artan su direnci için formüle edilmiştir.Silikon yağlayıcı, -100 Fahrenheit dereceye kadar düşük sıcaklıklarda kullanılabilir, böylece kullanıcı, soğuk havanın spreyin etkinliğini etkilemeyeceğinden emin olabilir.

WD-40 Specialist sprey, kauçuk, plastik ve vinil dahil olmak üzere çeşitli metal olmayan malzemelerle birlikte çoğu metal yüzeyde kullanılabilir.Sprey kuruduğunda geride kalan leke bırakmayan film berraktır ve paslanmaya karşı dayanıklıdır.Ayrıca, donmuş veya sıkışmış metal parçaları yağlayan ve serbest bırakan bir korozyon önleyicidir.2 haftaya kadar etkili olan ürün, kar küreme makinesinin hareket ettirdiği karın hacmine bağlı olarak yeniden uygulama gerektirebilir.

WD-40 yapışmaz spreyi Amazon, The Home Depot, Lowe's, Northern Tool + Equipment veya Walmart'tan edinin.

Bir kar püskürtme makinesinin bakımına yardımcı olacak bir yapışmaz sprey seçmeden önce, yapışmaz bir spreyde kuruma süresi, güvenlikle ilgili hususlar, işlevler ve spreyin uzun ömürlülüğü dahil olmak üzere nelere dikkat etmeniz gerektiğini öğrenmek için birkaç dakikanızı ayırın.

Yapışmaz spreyin kuruma süresi, belirli ürüne, ortam sıcaklığına, neme ve kar püskürtme kanalının nem içeriğine bağlı olarak değişir.Hızlı kuruma süresi, kısa sürede birden fazla uygulamaya izin verir ve kullanıcılar gerektiğinde ikinci bir kat uygulayabilir.

En iyi sonuçlar için yapışmaz spreyi garaj veya atölye gibi sıcak ve kuru bir ortamda uygulayın.Sıcaklık, spreyin metale yapışmasına ve çabuk kurumasına yardımcı olur.Çoğu yapışmaz sprey, donma sıcaklıklarında ıslak yüzeylere yapışabilir, ancak spreyin kuruması daha uzun sürer.Sprey tamamen kuruyana kadar düzgün şekilde yağlanmayacak ve suya veya korozyona tamamen dayanıklı olmayacaktır.

Kar püskürtücüler için yapışmaz spreyler tıkanmaları önlemede yardımcı olurken, dikkatle kullanılması gereken tehlikeli kimyasallar içerebilirler.Spreyi uygulamanın ve kullanmanın doğru yolunu belirlemek için üreticinin tavsiyeleri için ürün etiketini kontrol edin ve kullanımda herhangi bir potansiyel tehlike olup olmadığını öğrenin.

Bu spreyleri kullanırken bazı genel kurallar geçerlidir.Yutulması veya solunması halinde toksik olabileceğinden bunları çocukların ve evcil hayvanların erişemeyeceği yerlerde saklayın.Sıvı sprey kuruyana kadar yanıcı olabileceğinden, ısı veya alev kaynaklarından uzakta saklayın.İyi havalandırılan bir alanda yapışmaz sprey kullanın ve tehlikeli bileşenleriyle teması azaltmak için göz koruması, solunum cihazı ve eldiven kullanmayı düşünün.

Kar püskürtücüler için yapışmaz bir spreyin birincil amacı, karın oluğu tıkamasını ve yapışmasını önlemek için kar püskürtme oluğunun içini yağlamaktır.Bununla birlikte, birçok yapışmaz spreyin, pas ve/veya UV ışınlarını önleme, suya dayanıklılık ve hatta metal kaplamaya bir parlaklık veya parlaklık katma gibi ek faydaları vardır.

Uzun ömür, bir yapışmaz spreyin uygulandıktan sonra etkili kaldığı süreyi ifade eder.Tek kullanımlık yapışmaz spreyler her kullanımdan önce yeniden uygulanmalıdır; bu, işe gitmeden önce garaj yolunun açılması gerektiğinde değerli dakikalar alabilir.Daha uzun süre etkili olan spreyler, kullanıcının oluğu tekrar yağlaması gerekmeden önce kar püskürtücünün birkaç kez kullanılmasına olanak tanır.

Yapışmaz spreyi her kullanımdan önce tekrar uygulamak iyi bir fikir olsa da birçok ürün 4 haftaya kadar etkilidir.Optimum uzun ömür ve yağlama elde etmek için, kullanıcılar genellikle bu spreylerden birden fazla kat uygulamalıdır.

Bu sık sorulan soruların yanıtlarını okuyarak kar püskürtücüler için yapışmaz sprey ve bir kar püskürtücünün bakımının nasıl yapılacağı hakkında daha fazla bilgi edinin.

Kullanıcı karı çok hızlı itmeye çalıştığı için kar püskürtme olukları tıkanabilir.Yoğun kar yüksek nem içeriğine sahip olduğunda da tıkanırlar ve oluğun kenarlarına yapışan kompakt yığınlar oluştururlar.

Kar püskürtme kanalının yağlanmasına yardımcı olması için WD-40'ı kullanabilirsiniz.Uygulaması kolaydır, çabuk kurur ve hem su itici hem de korozyon önleyici görevi görür.

Kar üfleyici spreyin kullanımı kolaydır: Sadece kutuyu sallayın, kapağı çıkarın ve oluğun iç kısmına eşit bir kaplama püskürtün.Yapışmaz sprey, oluğun kenarlarını yağlar, karın yapışarak üfleyiciyi tıkamasını önler.

Bob Vila, 1979'dan beri Amerika'nın Tamircisidir. “This Old House” ve “Bob Vila's Home Again” gibi sevilen ve çığır açan TV dizilerinin sunucusu olarak popüler oldu ve “kendin yap” ev tadilatı ile eşanlamlı hale geldi.

Bob Vila, onlarca yıllık kariyeri boyunca her gün milyonlarca insanın inşa etmesine, yenilemesine, onarmasına ve daha iyi yaşamasına yardımcı oldu; bu, uzman ancak erişilebilir ev tavsiyeleriyle bugün de devam eden bir gelenek.Bob Vila ekibi, bilinmesi gereken bilgileri proje eğitimlerine, bakım kılavuzlarına, araç 101'lere ve daha fazlasına aktarır.Bu ev ve bahçe uzmanları daha sonra ev sahiplerini, kiracıları, DIY yapanları ve profesyonelleri yapılacaklar listelerinde destekleyen ürünleri kapsamlı bir şekilde araştırır, inceler ve önerir.

Telif hakkı © 2022 Acton Media Inc. Tüm hakları saklıdır.

2022'nin Kar Püskürtme Makineleri için En İyi Yapışmaz Sprey - Bob Vila

Püskürtme Makinesi Püskürtücü Makaleler, yapılan herhangi bir satın alma işleminin gelirini paylaşmamızı sağlayan bağlı kuruluş bağlantıları içerebilir.